Badrumsrenovering Bromma

Låt oss renovera ditt badrum!

Boka kostnadsfritt hembesök

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se  Hem » Badrumsrenovering Bromma

  M5 Bygg utför kompletta badrumsrenoveringar i Bromma

  Vi erbjuder totalentreprenad och kan hjälpa dig genom hela processen med din badrumsrenovering. Med många års erfarenhet och ett passionerat team av professionella hantverkare, garanterar vi hög kvalitet och hållbara resultat.

  Vi är stolta över att ha hjälpt många kunder i Bromma att förverkliga sina badrumsdrömmar och ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt. Kontakta oss idag för en konsultation där vi går igenom dina idéer och behov, och ger dig en detaljerad offert baserat på dina specifika förutsättningar.

   

  Boka kostnadsfritt hembesök

  Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
  Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se   Arbetssätt – från ide till klart badrum

   Vårt arbetssätt - Inför start

   1. Inför start av badrumsrenovering

   Vi börjar med att träffas i ditt hem för genomgång av vad du behöver hjälp med. Den informationen tar vi med oss till kontoret, där vi med noggrannhet skapar en tydlig arbetsbeskrivning och beräknar genomförande. Det resulterar i en offert som kommer ligga till grund för vad vi ska hjälpa dig med.

   Vårt arbetssätt - Uppstart

   2. Start av projekt

   När offerten är påskriven är det dags att hålla ett uppstartsmöte på plats i ditt hem. Då går vi igenom offerten ytterligare en gång och vi säkerställer att inga förutsättningar har förändrats. Till detta möte är det viktigt att du som kund är väl förberedd, vi som byggare kommer guida dig genom processen, men det är du som kund som måste veta vad du vill ha.

   Vårt arbetssätt - Produktion

   3. Produktion

   När vi väl har startat ditt projekt kommer vi ha kontinuerliga avstämningar, för att ge dig som kund insyn i vad som händer men även för att säkerställa att vi inte missar något du vill ha.

   Vårt arbetssätt - Avslut

   4. Avslut

   När vi har avslutat ditt projekt kommer vi gå igenom utförandet och resultaten tillsammans för att du ska bli nöjd med vad du har beställt. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder.

   Läs vad våra nöjda kunder säger

   Våra höga betyg talar för sig själva – med ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 är våra kunder mycket nöjda med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera badrumsrenoveringar av högsta kvalitet. Läs våra recensioner för att se varför så många väljer oss för sina renoveringsprojekt.

   Reco ikon ”M5 lett av Christian, utfört av Svarek, gjorde ett väldigt snyggt jobb med vår renovering. Tvättstuga och badrum parallellt. Höll tiden, höll budgeten (fast pris) trots lite oförutsedda komplikationer. Fixade såklart några detaljer efter besiktning också. Tack M5 och lycka till framåt!” – Jonas L

   Reco ikon ”Helrenoverade mitt 6kvm badrum med M5 Bygg. Allt gick enligt plan och resultatet blev hur bra som helst. Totalbeloppet blev exakt enligt vad som hade offererats från början, trots att det till och med blev lite extrajobb för dem. Är mycket nöjd och kommer använda igen!” – Simon A

   Reco ikon ”Helrenoverat ett stort badrum och en mindre toalett i höstas med hjälp av M5 bygg. Fantastisk finish och kvalitet i arbetet. Det tog kanske litet längre tid än vi trodde. Men hela tiden bra kommunikation och några byggskador ordnades snabbt. Offerten höll bra.” – Sven Johan K

   Utförda badrumsrenoveringar – Få inspiration till ditt badrum i Bromma

   Vi på M5 Bygg har lång erfarenhet av att förvandla badrum till moderna, eleganta och funktionella utrymmen. Oavsett om du bor i en klassisk villa i Ålsten eller en modern lägenhet i Alvik, kan vi skräddarsy en lösning som passar just dina behov och din stil.

   Utforska våra tidigare badrumsrenoveringar

   Hos oss är du i trygga händer med din badrumsrenovering

   Du ska känna dig helt trygg när du anlitar oss för din badrumsrenovering. Våra VVS-arbeten utförs av underleverantörer certifierade enligt Säker Vatten, och elinstallationerna hanteras av företag godkända av Elsäkerhetsverket. vilket garanterar att alla installationer är säkra och följer de senaste branschstandarderna., så att du kan vara säker på att ditt badrum är både hållbart och säkert.

   Garantier, försäkringar, behörigheter och intyg

   • M5 Bygg  är behöriga att utföra badrum enligt Byggkeramikrådet.
   • Vi är certifierade av Villaägarna.
   • Vi använder oss av endast godkända auktoriserade VVS-företag och Elbehöriga företag enligt säker vatten och elsäkerhetsverket.
   • Försäkring – Tätskikt 10 år, arbete 2 år och på inredning gäller respektive leverantörs garanti.
   Behörig våtrum ElsäkerhetsverketVillaägarna

   Låt oss hjälpa dig med din renovering i Bromma!

   Kontakta oss för att diskutera hur vi kan förverkliga din vision. Boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi diskuterar dina behov och önskemål.

   Boka kostnadsfritt hembesök

   Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
   Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se