Badrumsrenovering Stockholm

Hög servicenivå och personlig kontakt

Boka kostnadsfritt hembesök

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se  Hem » Om M5 Bygg

  Hej!

  Integritet, kvalitet och service är ledord i mitt liv som företagare, och det är runt dessa värden jag försöker bygga M5 Bygg; med varje kund, i varje projekt, varje dag. Att bli anförtrodd och få möjligheten att, genom min och mina anställdas erfarenhet av bygg och renovering, få hjälpa kunder att skapa bättre hem är anledningen till att jag startade M5 Bygg

  Vare sig du ska bygga ett nytt kök, renovera ditt badrum eller bygga om stora delar av ditt hus, är bygg och renovering en skapande process. Genom att arbeta med en tydlig kommunikation och uppföljning kommer vi kunna åstadkomma det bästa resultatet för dig som kund, och det är just därför vi lägger stor vikt vid detta under ditt projekt.

  Idag är vi ett team om 18 anställda som arbetar med att hjälpa våra kunder med renovering av deras hem.

  Jag ser fram emot att höra från dig.

  – David Pogosian

  Grundat 2016
  Omsättning 25 MSEK (2020)
  Anställda 18 st varav 2 projektledare
  Behörighet BKR, Elsäkerhetsverket (via underentreprenör)
  Försäkring Tätskikt 10 år, arbete 2 år och på inredning gäller respektive leverantörs garanti
  M5 Bygg köksrenovering Stockholm

  Behörigheter, intyg & inspiration

  Behörig våtrum ElsäkerhetsverketVillaägarnaFölj oss på InstagramRekommenderat 5 år i rad Reco.se

  Vårt arbetssätt

  Vårt arbetssätt - Inför start

  1. Inför start

  Vi börjar med att träffas i ditt hem för genomgång av vad du behöver hjälp med.

  Den informationen tar vi med oss till kontoret, där vi med noggrannhet skapar en tydlig arbetsbeskrivning och beräknar genomförande. Det resulterar i en offert som kommer ligga till grund för vad vi ska hjälpa dig med.

  Vårt arbetssätt - Uppstart

  2. Start av projekt

  När offerten är påskriven är det dags att hålla ett uppstartsmöte på plats i ditt hem. Då går vi igenom offerten ytterligare en gång och vi säkerställer att inga förutsättningar har förändrats.

  Till detta möte är det viktigt att du som kund är väl förberedd, vi som byggare kommer guida dig genom processen, men det är du som kund som måste veta vad du vill ha.

  Vårt arbetssätt - Produktion

  3. Produktion

  När vi väl har startat ditt projekt kommer vi ha kontinuerliga avstämningar, för att ge dig som kund insyn i vad som händer men även för att säkerställa att vi inte missar något du vill ha.

  Vårt arbetssätt - Avslut

  4. Avslut

  När vi har avslutat ditt projekt kommer vi gå igenom utförandet och resultaten tillsammans för att du ska bli nöjd med vad du har beställt. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder.