Badrumsrenovering Stockholm

Att renovera badrum är något vi kan!

Boka kostnadsfritt hembesök

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se  Hem » Badrumsrenovering

  Låt våra proffs hjälpa dig att skapa din badrumsdröm

  Går du i tankar att renovera ditt badrum? Våra kunniga och noggranna hantverkare genomför alltid badrumsrenoveringar av högsta klass. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar i hela Stor-Stockholm och självklart alla nödvändiga certifikat som krävs för ett lyckat resultat.
  Vi bokar gärna ett möte för att träffa dig och gå igenom ditt projekt, så att vi sedan kan ge dig en offert på kostnaden för att renovera ditt badrum.

  Rot avdrag

  Passa på att nyttja det tillfälligt förhöjda Rotavdraget på 75.000 SEK, gäller 1 juli till 31 dec 2024. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Boka kostnadsfritt hembesök

  Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
  Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se   Vårt arbetssätt – från ide till komplett badrum

   Vårt arbetssätt - Inför start

   1. Inför start av badrumsrenovering

   Vi börjar med att träffas i ditt hem för genomgång av vad du behöver hjälp med. Den informationen tar vi med oss till kontoret, där vi med noggrannhet skapar en tydlig arbetsbeskrivning och beräknar genomförande. Det resulterar i en offert som kommer ligga till grund för vad vi ska hjälpa dig med.

   Vårt arbetssätt - Uppstart

   2. Start av renovering

   När offerten är påskriven är det dags att hålla ett uppstartsmöte på plats i ditt hem. Då går vi igenom offerten ytterligare en gång och vi säkerställer att inga förutsättningar har förändrats. Till detta möte är det viktigt att du som kund är väl förberedd, vi som byggare kommer guida dig genom processen, men det är du som kund som måste veta vad du vill ha.

   Vårt arbetssätt - Produktion

   3. I renoveringsprocessen

   När vi väl har startat ditt projekt kommer vi ha kontinuerliga avstämningar, för att ge dig som kund insyn i vad som händer men även för att säkerställa att vi inte missar något du vill ha.

   Vårt arbetssätt - Avslut

   4. Avslut – ditt nya badrum är nu klart

   När vi har avslutat ditt projekt kommer vi gå igenom utförandet och resultaten tillsammans för att du ska bli nöjd med vad du har beställt. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder.

   Badrumsrenoveringens olika moment steg för steg

    

   1. Rivning

   Badrummets gamla inredning och ytskikt rivs ut.

   2. Installation av Golvbrunn

   Ny golvbrunn installeras och gjuts in för att säkerställa korrekt avrinning.

   3. Förberedelse av Ytor

   Förberedande arbete på golv, väggar och tak, inklusive montering av våtrumsskivor.

   4. Vatten- och Elinstallation

   Dragning av nya vatten- och elledningar enligt gällande standarder.

   5, Golvvärme och Tätskikt

   Installation av eventuell golvvärme, följt av flytspackel och applicering av tätskikt.

   6. Plattsättning

   Kakling av golv och väggar för att skapa en hållbar och estetiskt tilltalande yta.

   7. Montering av Badrumsinredning

   Installation av badrumsinredning och slutgiltiga detaljer.

   Anlita ett välrekommenderat företag

   Våra toppbetyg på RECO är ett bevis på att ni kan lita på oss för er badrumsrenovering. Vi tar varje projekt på största allvar och arbetar noggrant för att säkerställa att varje detalj blir perfekt.

   Reco ikon ”M5 Bygg har genomfört en total renovering av vårt badrum. Vi är supernöjda med resultatet och upplever att M5 har gjort ett bra jobb och varit väldigt kommunikativa under hela processen. Inga problem att hålla tidsplan och budget. Rekommenderas varmt!” – Niklas
   Reco ikon ”M5 utförde ombyggnation och renovering av separat wc och dusch som byggdes ihop till ett badrum. Arbetet utfördes väldigt noggrant och det syns verkligen på slutresultatet, bra tanke på detaljer och finish. Några missförstånd längs vägen men som alla löstes tillfredsställande av M5.” – Mattias
   Reco ikon ”Renoverade badrummet och tvättstugan. M5 gjorde ett utmärkt arbete från start till slut och höll överenskommen pris och tidsplan. Vi fick ett kanonfint badrum och tvättstuga!!” – Sasan V

   Trygga badrumsrenoveringar av experter

   Vi är måna om att du ska känna dig trygg vid en badrumsrenovering. För att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet i våra badrumsrenoveringar samarbetar vi med auktoriserade underleverantörer för VVS- och elarbeten. Alla våra VVS-arbeten utförs av företag certifierade enligt Säker Vatten, och våra elinstallationer hanteras av företag som är godkända av Elsäkerhetsverket. Detta garanterar att alla installationer uppfyller de senaste branschstandarderna och säkerhetskraven.

   Garantier, försäkringar, behörigheter och intyg

   • M5 Bygg  är behöriga att utföra badrum enligt Byggkeramikrådet.
   • Vi är certifierade av Villaägarna.
   • Vi använder oss av endast godkända auktoriserade VVS-företag och Elbehöriga företag enligt säker vatten och elsäkerhetsverket.
   • Försäkring – Tätskikt 10 år, arbete 2 år och på inredning gäller respektive leverantörs garanti.

   Behörig våtrum ElsäkerhetsverketVillaägarna

   Vi skapar badrum som är både funktionella och estetiskt tilltalande

   Vi strävar efter att skapa badrum som perfekt kombinerar stil, estetik, funktionalitet och hållbarhet. Våra erfarna hantverkare förverkligar din vision och skapar ett badrum som är skräddarsytt för dina behov och din smak. Oavsett vad du har för önskemål och krav, är vi redo att möta dem. Det spelar ingen roll om du bor i en villa, lägenhet eller ett radhus i Stockholm – vi kan förvandla ditt badrum till det perfekta badrummet för just dig.

   Kolla in våra tidigare renoveringar av badrum i Stockholm

   Vi på M5 Bygg har renoverat många badrum i hela Stockholm. Titta på våra referensobjekt och få idéer och se vilka möjligheter som finns. Låt våra framgångsrika renoveringar inspirera dig till att skapa ditt drömbadrum. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och få en kostnadsfri offert.

   Se och läs mer om våra tidigare utförda badrumsrenoveringar i Stockholm.

   Frågor och svar

   K
   L
   Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

   Tiden för en badrumsrenovering kan variera beroende på flera faktorer som badrummets storlek, omfattningen av renoveringen, och om det uppstår oväntade problem under arbetets gång. Generellt sett kan en typisk badrumsrenovering ta mellan 2 till 6 veckor.

   K
   L
   Vad kostar det att renovera ett badrum?

   För att kunna ge en exakt prisuppgift på en badrumsrenovering måste vi förstå de unika aspekterna av just ditt badrum och dina specifika behov. Kostnaden för en badrumsrenovering kan variera beroende på flera faktorer. Några saker som kan påverka slutpriset kan vara vilken storlek ditt badrum har då större badrum kräver mer material och arbete, vilket ökar kostnaden. Vilket material du väljer för kakel, golv och badrumsinredning har även den en stor påverkan på kostnaden. Tillval som golvvärme, avancerad belysning eller smarta badrumssystem påverkar också priset.

   Vi kommer gärna ut på ett möte för att träffa dig och kika på just ditt projekt. Efter genomgången kan vi lämna en offert baserad på hur mycket din badrumsrenovering kommer att kosta.