Badrumsrenovering Stockholm

Att renovera badrum är något vi kan!

Våra kunder ska bli överraskade över hur trevlig och smärtfri en badrumsrenovering kan vara!

Hem » Badrumsrenovering

Hos M5 Bygg får du

Ett team med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar. Vi har självklart alla nödvändiga certifikat som krävs för ett lyckat resultat men vi gillar att låta våra kundomdömen tala för sig själva.

Vi kommer gärna ut på ett möte för att träffa dig och kika på just ditt projekt för att därefter kunna lämna offert på hur mycket ditt badrum kommer kosta att renovera.

Kolla gärna in våra projekt för att få badrumsinspiration eller läs våra kundomdömen.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din badrumsrenovering!

”M5 Bygg har genomfört en total renovering av vårt badrum. Vi är supernöjda med resultatet och upplever att M5 har gjort ett bra jobb och varit väldigt kommunikativa under hela processen. Inga problem att hålla tidsplan och budget. Rekommenderas varmt!”

– Niklas

”M5 utförde ombyggnation och renovering av separat wc och dusch som byggdes ihop till ett badrum. Arbetet utfördes väldigt noggrant och det syns verkligen på slutresultatet, bra tanke på detaljer och finish. Några missförstånd längs vägen men som alla löstes tillfredsställande av M5.”

– Mattias

Bilder

Offertförfrågan

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se