Badrumsrenovering Nacka

Starta din badrumsrenovering med oss idag

Boka kostnadsfritt hembesök

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se  Hem » Badrumsrenovering nacka

  Anlita M5 Bygg för badrumsrenovering i Nacka

  Funderar du på att renovera ditt badrum? Låt våra experter hjälpa dig att förverkliga din badrumsvision. M5 Bygg genomför pålitliga badrumsrenoveringar med hög servicenivå och imponerande slutresultat. Självklart har vi alla behörigheter och certifikat som krävs för att arbeta i våtrum. Vi har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar i Nacka och har arbetat med allt från villor i Saltsjö-boo eller Älta till lägenheter i Jarlaberg eller sickla. Vi kommer gärna ut på ett möte för att träffa dig och kika på just ditt projekt för att därefter kunna lämna offert på hur mycket ditt badrum kommer kosta att renovera.

  Rot avdrag

  Passa på att nyttja det tillfälligt förhöjda Rotavdraget på 75.000 SEK, gäller 1 juli till 31 dec 2024. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Boka kostnadsfritt hembesök

  Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
  Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se   Arbetssätt – från ide till komplett badrum

   Vårt arbetssätt - Inför start

   1. Inför start av badrumsrenovering

   Vi börjar med att träffas i ditt hem för genomgång av vad du behöver hjälp med. Den informationen tar vi med oss till kontoret, där vi med noggrannhet skapar en tydlig arbetsbeskrivning och beräknar genomförande. Det resulterar i en offert som kommer ligga till grund för vad vi ska hjälpa dig med.

   Vårt arbetssätt - Uppstart

   2. Start av projekt

   När offerten är påskriven är det dags att hålla ett uppstartsmöte på plats i ditt hem. Då går vi igenom offerten ytterligare en gång och vi säkerställer att inga förutsättningar har förändrats. Till detta möte är det viktigt att du som kund är väl förberedd, vi som byggare kommer guida dig genom processen, men det är du som kund som måste veta vad du vill ha.

   Vårt arbetssätt - Produktion

   3. Produktion

   När vi väl har startat ditt projekt kommer vi ha kontinuerliga avstämningar, för att ge dig som kund insyn i vad som händer men även för att säkerställa att vi inte missar något du vill ha.

   Vårt arbetssätt - Avslut

   4. Avslut

   När vi har avslutat ditt projekt kommer vi gå igenom utförandet och resultaten tillsammans för att du ska bli nöjd med vad du har beställt. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder.

   Våra kunders omdömen – Ett bevis på vår kvalitet

   Våra höga betyg på RECO visar att ni kan känna er trygga med er badrumsrenovering hos oss. Vi strävar ständigt efter att inte bara möta utan även överträffa era förväntningar

   Reco ikon ”M5 Bygg har genomfört en total renovering av vårt badrum. Vi är supernöjda med resultatet och upplever att M5 har gjort ett bra jobb och varit väldigt kommunikativa under hela processen. Inga problem att hålla tidsplan och budget. Rekommenderas varmt!” – Niklas
   Reco ikon ”M5 utförde ombyggnation och renovering av separat wc och dusch som byggdes ihop till ett badrum. Arbetet utfördes väldigt noggrant och det syns verkligen på slutresultatet, bra tanke på detaljer och finish. Några missförstånd längs vägen men som alla löstes tillfredsställande av M5.” – Mattias
   Reco ikon ”Renoverade badrummet och tvättstugan. M5 gjorde ett utmärkt arbete från start till slut och höll överenskommen pris och tidsplan. Vi fick ett kanonfint badrum och tvättstuga!!” – Sasan V

   Tidigare projekt – Få inspiration till ditt nya badrum i Nacka

   Utforska våra tidigare projekt för att få inspiration till din badrumsrenovering i Nacka. Vi har förvandlat många badrum till vackra och funktionella utrymmen, anpassade efter varje kunds unika behov och stil. Genom att titta på våra referensobjekt kan du få idéer och se vilka möjligheter som finns. Låt våra framgångsrika renoveringar inspirera dig till att skapa ditt drömbadrum.

   Säkra och trygga badrumsrenoveringar

   Att utföra arbeten i våtrum kräver hög kompetens och lång erfarenhet för att säkerställa ett hållbart resultat. Våra skickliga hantverkare har de nödvändiga kvalifikationerna och certifikaten som krävs för att renovera badrum på ett professionellt sätt. Vi arbetar alltid enligt gällande byggstandarder och följer noggrant branschens riktlinjer.

   Garantier, försäkringar, behörigheter och intyg

   • M5 Bygg  är behöriga att utföra badrum enligt Byggkeramikrådet.
   • Vi är certifierade av Villaägarna.
   • Vi använder oss av endast godkända auktoriserade VVS-företag och Elbehöriga företag enligt säker vatten och elsäkerhetsverket.
   • Försäkring – Tätskikt 10 år, arbete 2 år och på inredning gäller respektive leverantörs garanti.
   Behörig våtrum ElsäkerhetsverketVillaägarna

   Kom igång med din renovering i Nacka

   Kontakta oss för att diskutera hur vi kan förverkliga din vision. Boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi diskuterar dina behov och önskemål.

   Boka kostnadsfritt hembesök

   Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
   Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se