Badrumsrenovering Älvsjö

Renovering av badrum

ca 5 kvm | Villa

Hem » Projekt » Badrumsrenovering Älvsjö

Beskrivning

Utfört: 2019
Ort: Älvsjö, Stockholm
Projekt: Renovering av badrum med inkaklat badkar, kakel och klinker 15x15cm på golv och väggar i brösthöjd. Golvstående WC stol och infällt duschdraperi i tak. Inkaklade fönsternischer samt kommod och spegel.

”Slutresultatet av projektet är helt perfekt. I princip samtliga detaljer, stora som små, från våran badrumsritning är uppfyllda. Vi skulle inte önska vårt badrum på något annat sätt utan det precis som vi planerat och önskat det (och då är vi väldigt noggranna). M5s hantverkare har gjort ett fantastiskt arbete…

– Kim

”Slutresultatet är så fantastiskt bra, vi är helt supernöjda och det blev exakt så vi hade tänkt oss. Sara är arkitekt och hon hade ritat upp allt, så hon har högt ställda krav, och det blev klockrent.” -Kim

Bilder

”Förutom kommunikationen om den försenade tidsplanen, fungerade kommunikationen väldigt bra under projektet. Vi hade en What’s app-grupp där vi kunde föra dialog med Artur.”

Förbilder

Offertförfrågan

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se