Badrumsrenovering Huddinge

Badrumsrenovering i Huddinge – Dusch och WC blev ett

Hem » Projekt » Badrumsrenovering Huddinge » Badrumsrenovering i Huddinge hos Mattias

Mattias bor tillsammans med sin familj i en villa i Huddinge, och på entréplan fanns tidigare ett duschutrymme med en separat WC. Dessa två utrymmen ville familjen slå ihop, för att skapa ett badrum med större yta som är bättre anpassat för en barnfamilj.

Badrumsrenoveringen var Mattias första större projekt, där han anlitade ett byggföretag, och det är ofta omgärdat av viss nervositet.

Det var första gången vi anlitade hantverkare för ett projekt av den här storleken. Tidigare har jag fått hjälp med lite småsaker, såsom golvläggning och lite kakling, men det här var första storprojektet…det var lite nervöst, man ska ju släppa iväg kontrollen till någon annan. Man ska ju lita på att någon annan gör allt.

När Mattias skulle hitta byggföretag gick han ut på internet, och gjorde något vi ofta rekommenderar våra kunder att göra, att kolla efter företag med bra omdömen som driver sitt företag på ett seriöst vis.

Jag googlade fram M5. Jag sökte på massa olika badrumsföretag. Lite på Reco och så, för att hitta bolag med bra omdömen. Så jag tog in lite olika offerter från seriösa företag…vi fick ett väldigt bra bemötande på första mötet och fick en bra och seriös offert. Den följde David (grunde av M5) upp på inför projektstart, så det kändes bra.

M5 Bygg badrumsrenovering Huddinge - före renovering

Före renoveringen

M5 Bygg badrumsrenovering Huddinge - före renovering

Före renoveringen

M5 Bygg badrumsrenovering Huddinge

Efter renoveringen

M5 Bygg badrumsrenovering Huddinge

Efter renoveringen

På fråga hur Mattias tyckte att slutresultatet blev, svarade han följande.

Resultatet blev över förväntan skulle jag säga. Det blev väldigt bra. Det var småsaker som de hade tänkt på, som jag inte hade tänkt på, som blev superbra. Jättekul…sen uppstår det alltid visa missförstånd under ett projekt, men det som har dykt upp längs vägen har M5 tagit hand om väldigt bra.

Vi på M5 är glada över att vi fick förtroendet att hjälpa Mattias och hans familj med deras badrumsrenovering.

Vill du ha hjälp med ditt badrum, ser vi fram emot att höra från dig idag.

Boka kostnadsfritt hembesök

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se