Badrumsrenovering Kungsholmen

Badrumsrenovering hos Frida & Andreas

ca 5 kvm | Lägenhet

Hem » Projekt » Badrumsrenovering Kungsholmen » Badrumsrenovering i Stockholm hos Frida och Andreas

Intervju

I våras köpte Frida och hennes sambo en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm, som var i behov av renovering. De bestämde sig för att renovera badrummet eftersom det var dåligt planerat, ganska fullt och i stort behov av en uppdatering.

Som många i samma situation var detta första gången paret anlitade hantverkare, och det är en process som är omgärdat av både positiva och negativa känslor.

Det här med att renovera badrum är ju lite läskigt, man har hört så många skräckhistorier… Jag och min sambo är väldigt ohändiga och kan väldigt lite själva om att renovera, och det är mycket pengar det handlar om, så man är ju smått orolig.

M5 Bygg badrumsrenovering Kungsholmen

Badrumsrenovering är något vi på M5 Bygg har en gedigen erfarenhet av, därför vet vi att det är viktigt för oss att hålla tät kommunikation med våra kunder.

Vi hade en gemensam What’s app-grupp som användes av alla som var inblandade, och där fick vi väldigt mycket och bra information. Vi kunde följa vad som hände, och man kände att man var med hela tiden. Det var jätteskönt. Att man kände att man hade viss kontroll.

Att renovera badrum är något som är omgärdat av många regler, och vi strävar alltid efter att med kundens dröm i centrum arbeta för att förverkliga den i enlighet med gällande branschregler.

M5 Bygg badrumsrenovering Kungsholmen - före renovering

Före renoveringen

M5 Bygg badrumsrenovering Kungsholmen

Efter renoveringen

Vi hade en planlösning som vi hade tagit fram, men efter diskussion med David, kom vi fram till att vi inte kunde bygga på det sättet för det inte funkade med Säker Vatten. David var då jätteduktig på att komma med förslag på vad som kunde göras. Det uppskattade vi verkligen.

Det absolut viktigaste, och hela anledningen till att vi finns till, är att skapa projekt som våra kunder är nöjda med. I detta fall lyckades vi rätt bra med det, och det är vi stolta över.

Vi är jättenöjda. Det blev superbra och det är väldigt fint.

Alla på M5 Bygg riktar ett stort tack till Frida och Andreas för att vi fick förtroendet att renovera deras badrum.

Vill du också ha hjälp med din badrumsrenovering ser vi fram emot att höra från dig.

Boka kostnadsfritt hembesök

Skriv in dina uppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett kostnadsfritt möte. Det går även bra att ringa oss på 08 121 575 05.
Vill du bifoga bilder eller filer kan du maila till bokning@m5bygg.se